SENYOR DELS TEMPS

SENYOR DELS TEMPS

Dies fa que navego per mars inòspits, des dels alts cims de la serralada de l'Àtlas , a les Valls més fosques i denses on ni tan sols la més atrevida de les flors seria capaç d'arrelar , creuant llargs deserts de blanca i fina sorra , amb l'única ajuda del meu astrolabi , la meva brúixola , un rellotge de sorra que m'ajuda a situar-me en el temps i aquest afany que em rosega per dintre meu de trobar d'una vegada per totes aquest "Sant Grial" particular ........

     Qui som ??...

               On anem??..

                         I sobretot ......

                                       Qui ens hi acompanyarà......

Podria estar explicant llargues històries dels meus viatges per arreu del món , d'antigues èpoques passades , de batalles inacabades , de bucaners despiadats , d'éssers d'altres confins , de Grans emperadors …..

. . . . . .  Però de totes les aventures i desventures que he viscut , és potser la que ara us explicaré la que em va deixar més embadalit . . . . . . . . . .

Vols fer del teu dia més especial , un somni fet realitat...... ?

.... Deixa que relati la teva Cerimònia com si d'un conte es tractés .....

             ....... la millor de les aventures que viuràs......

 

Comments are closed.